Alegerea noului board al RAAS

  • News
  • 1 min read

Dupa cum se stie, intarzierea cu care declansam alegerile noului board al RAAS pentru urmatorii 4 ani se datoreaza situatiei create de restrictiile medicale din cauza carora am amanat si conferinta RAAS pentru anul acesta. Aspectele bune sunt ca vom tine conferinta in toamna, online. Daca tot suntem obisnuiti deja cu tehnologia vom organiza si votul electronic pentru board-ul RAAS pentru urmatorul mandat. 

Din experienta de pana acum este preferabil ca board-ul ales sa fie din acelasi centru din cateva motive importante. Astfel, in demersurile bancare sunt situatii cand presedintele si trezorierul trebuie sa se deplaseze la banca personal sau trebuie sa semneze acelasi document bancar. Desigur, daca doua centre coopereaza si pot rezolva astfel de probleme, exista si aceasta optiune de board din mai mult de un centru. Cei ce doresc sa se implice sunt rugati sa trimita numele candidatilor si pozitia pentru care doresc sa candideze pana in data de 1 septembrie 2021 pentru ca informatia sa fie introdusa pe pagina de vot electronic.
Mentionam ca lista membrilor RAAS pentru anul 2021 este postata pe site-ul asociatiei si poate fi consultata aici: https://raas.ro/board-and-members/

Cu urari de bine,Boardul RAAS